Αρχική ΕΤΑΙΡΙΑ
Η εταιρία μας

Λίγα λόγια για εμάς

PDFΕκτύπωσηE-mail

Ο Γιάννης Ντανάκας ίδρυσε την εταιρία το 1978 και από τότε συνεχίζουμε να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και ποιοτικές λύσεις κατασκευών αλουμινίου και σιδήρου στους πελάτες μας.

Το 1994 ξεκινάει η πετυχημένη συνεργασία μας με την εταιρία κουφωμάτων αλουμινίου EUROPA PROFIL, η οποία προσφέρει καινοτόμες λύσεις για κάθε ανάγκη και ιδιαιτερότητα.

Το 2004 μεταφερόμαστε σε ιδιόκτητες σύγχρονες εγκαταστάσεις συνολικού εμβαδού 600m2 με χώρους παραγωγής/κατασκευών και έκθεσης στην περιοχή Βακούφια Αγ. Ανδριανού στο Ναύπλιο.

Όλα αυτά τα χρόνια έχουμε επισυνάψει συνεργασίες με καταξιωμένα αρχιτεκτονικά γραφεία και διακοσμητές με κύριο στόχο μας την εξυπηρέτηση και δημιουργία μοναδικών ειδικών κατασκευών από ανοξείδωτα υλικά και σίδηρο.

Η εταιρία μας διαθέτει μόνιμο προσωπικό 5 ατόμων, εκπαιδευμένο σύμφωνα με τις σύγχρονες νέες τεχνικές κατασκευής και εφαρμογής κουφωμάτων αλουμινίου και σιδήρου.

 

Η συνεργασία μας με την EUROPA PROFIL      europa profil danakas

H πολυετή συνεργασία μας με την εταιρία EUROPA PROFIL κρίνεται απόλυτα επιτυχημένη γιατί προσφέρει πάντα στους πελάτες της και τους τελικούς χρήστες, πρωτοποριακά προϊόντα.

Η EUROPA PROFIL στα πλαίσια της πολιτικής της, προσφέρει συνεχή και άρτια εκπαίδευση-ενημέρωση στην εταιρία μας ώστε να πετυχαίνουμε πάντα το τέλειο αισθητικά αλλά και ουσιαστικά αποτέλεσμα.

Η εταιρία μας είναι πιστοποιημένος συνεργάτης CE της EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. 

pisto_synergatisΓενικότερα, η εταιρεία EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε., κατατάσσεται ανάμεσα στις μεγαλύτερες βιομηχανίες μεταποίησης αλουμινίου στην Ελλάδα. Έπειτα από μακροχρόνια έρευνα, εισαγωγή και άσκηση πρωτοποριακών εφαρμογών και συνεχούς αναπτυξιακής πορείας, η εταιρεία έχει καταφέρει σήμερα να αποτελεί κορυφαία επιλογή και σημείο αναφοράς στον κλάδο Διέλασης Αλουμινίου, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, όπου εξάγει προϊόντα σχεδιασμένα να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες υψηλές απαιτήσεις ποιότητας.

Στα τέλη της δεκαετίας του ’80 η εταιρία σχεδίασε, ανέπτυξε και κυκλοφόρησε τη σειρά «ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ EUROPA», προϊόν που αποτέλεσε ορόσημο για τη μετέπειτα εξέλιξη και διαφοροποίησή της στον κλάδο. Η σχεδιαστική αρτιότητα, η άψογη εφαρμογή, το τέλειο φινίρισμα και η απόλυτη λειτουργικότητα των Συστημάτων Αλουμινίου EUROPA, αποτέλεσαν το εφαλτήριο για την άμεση καταξίωσή τους, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη τόσο των επαγγελματιών του κλάδου, όσο και των καταναλωτών.

Για τη σταθεροποίηση σε υψηλά επίπεδα αλλά και την περαιτέρω βελτίωση των προδιαγραφών ποιότητας των προϊόντων της, η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. δημιούργησε ειδική Υπηρεσία Ποιοτικού Ελέγχου, σε όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας, της διακίνησης, ως και της παράδοσης στα σημεία πώλησης.

Η επιμονή στην παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και η εφαρμογή αυστηρού συστήματος ποιοτικού ελέγχου των προϊόντων της δεν άργησε να επιβραβευθεί. Η εταιρεία υπήρξε η πρώτη του κλάδου Διέλασης που έλαβε πιστοποιητικό ποιότητας κατά ISO 9001. Η EUROPA PROFIL ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ Α.Β.Ε. κατέχει σήμερα ηγετική θέση στον κλάδο της Διέλασης, αποτελώντας μια υπερσύγχρονη αλλά και δυναμικά εξελισσόμενη μονάδα παραγωγής και ηλεκτροστατικής βαφής προϊόντων Διέλασης, με περισσότερα από 450 άτομα έμπειρο και καταρτισμένο ανθρώπινο δυναμικό, έτοιμη να αντιμετωπίσει με τα ίδιο πάντοτε οράμα τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Είναι ευαισθητοποιημένη στα θέματα "Αλουμίνιο και Περιβάλλον" για αυτό και διαθέτει συγκεκριμένη περιβαλλοντική πολιτική, ακολουθεί περιβαλλοντικές πρακτικές και προχωρεί σε περιβαλλοντικές και κοινωνικές δράσεις.

Η εταιρία έχει σχεδιάσει και εφαρμόζει ένα ενιαίο σύστημα διαχείρισης των συστημάτων ISO 9001, ISO 14001 και ISO 18001.

Web: https://www.profil.gr

danakas nafplio europaΝ & Α Ι. ΝΤΑΝΑΚΑΣ Ο.Ε.

  • Περιοχή Βακούφια, Αγ. Ανδριανός (χάρτης)
  • Τηλ. 2752097181
  • Κιν. 6944 758882

Κοινωνική Δικτύωση